Merci Boutique Hotel

Krakow
Merci Boutique Hotel Genel
Merci Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Merci Boutique Hotel Dış Mekan
Merci Boutique Hotel Dış Mekan
Merci Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Merci Boutique Hotel
Siostry Faustyny 14 , Krakow

Merci Boutique Hotel misafirlere Krakow (Lagiewniki) bölgesinde, Sanctuary of Divine Mercy ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Handlowy Zakopianka Parkı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Main Market Square ile 3,7 mi (5,9 km) ve Wawel Şatosu ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Krakow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x