Meraden La Oasis

Mazal Waddo
Meraden La Oasis Genel
Meraden La Oasis Genel
Meraden La Oasis Genel
Meraden La Oasis Genel
Meraden La Oasis Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Meraden La Oasis
Flea Market Road, Near Football Ground , Mazal Waddo

Anjuna bölgesindeki Meraden La Oasis misafirlere banliyöde, Anjuna Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Vagator Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Baga Plajı ile 4,6 km (2,8 mi) ve Calangute Plajı ile 7,1 km (4,4 mi) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 24 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Anjuna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2379 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x