Menzel Villa

Kuta Selatan
Menzel Villa Öne Çıkan Resim
Menzel Villa Dış Mekan
Menzel Villa Dış Mekan
Menzel Villa Dış Mekan
Menzel Villa Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Menzel Villa
Jalan siligita 28 nusa dua badung bali , Kuta Selatan

Menzel Villa konaklamanızda Nusa Dua bölgesinde, Nusa Dua Plajı ile 2,6 km (1,6 mi) ve Cimbaran Plajı ile 8,9 km (5,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Kuta Plajı ile 13 km (8,1 mil) ve Tuban Plajı ile 13 km (8,1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 1 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Havuz Kenarı
Room
Villa Suite 2 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x