Menzel Marhaba

Djerba, Aghir
Menzel Marhaba Genel
Menzel Marhaba Öne Çıkan Resim
Menzel Marhaba Dış Mekan
Menzel Marhaba Dış Mekan
Menzel Marhaba Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Menzel Marhaba
Tezdaïne Djerba, Aghir

Menzel Marhaba misafirlere Aghir bölgesinde, golf sahasına yakın ve Djerba Explore Tema Parkı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Playa Sidi Mehrez ile 3,2 mi (5,2 km) ve El Ghriba Sinagogu ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Menzel Marhaba misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x