Mendeli Street Hotel

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Mendeli Street Hotel Genel
Mendeli Street Hotel Genel
Mendeli Street Hotel Öne Çıkan Resim
Mendeli Street Hotel Dış Mekan
Mendeli Street Hotel Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Mendeli Street Hotel
5 Mendeli St Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Mendeli Street Hotel misafirlere Tel Aviv (Tel Aviv Sahil Gezi Yolu) bölgesinde, Ben Yehuda Sokağı yakınında ve Frishman Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Gordon Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Jerusalem Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Mashya, Mendeli Street Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

66 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Çatı Katı (Loft)
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x