Memory Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Memory Hotel Genel
Memory Hotel Genel
Memory Hotel Öne Çıkan Resim
Memory Hotel Dış Mekan
Memory Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Memory Hotel
25 Nguyen Thai Hoc - Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Memory Hotel konaklamanızda Hanoi merkezinde, Hoa Lo Cezaevi Müzesi ve Vietnam Askeri Tarih Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ambassador's Pagoda (Chua Quan Su) ile 0,7 km (0,4 mil) ve Central Maternity Hospital ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x