Melkhoutkloof Guest House

Route 62, Outeniqua Strand
Melkhoutkloof Guest House Öne Çıkan Resim
Melkhoutkloof Guest House Dış Mekan
Melkhoutkloof Guest House Dış Mekan
Melkhoutkloof Guest House Dış Mekan
Melkhoutkloof Guest House İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Melkhoutkloof Guest House
3 Gans Lane Outeniqua Strand Mossel Bay Route 62, Outeniqua Strand

Glentana bölgesindeki Melkhoutkloof Guest House konaklamanızda Diaz Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Great Brak River Müzesi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Bygracealone Tematik Düğün Salonu ile 6,7 mi (10,8 km) ve Oubaai Golf Sahası ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (2)
Blue
Blue Room
Oda
Oda (1)
Room
Oda (4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x