Melkboomsdrift Lodge

Cape West Coast, Vredendal
Melkboomsdrift Lodge Genel
Melkboomsdrift Lodge Dış Mekan
Melkboomsdrift Lodge Dış Mekan
Melkboomsdrift Lodge Dış Mekan
Melkboomsdrift Lodge Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Melkboomsdrift Lodge
R363 between Vredendal and Lutzville Cape West Coast, Vredendal

Matzikama bölgesindeki Melkboomsdrift Lodge konaklamanızda, Nederduitse Gereformeerde Kilisesi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Evangelies Gereformeerde Kilisesi ile 9,4 mi (15,2 km) ve Maskam Alışveriş Merkezi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room - Wynkamer
Single
Single Room - Tuiekamer
Triple
Triple Room - Koeistal
Double
Double Room - Bloubekkie @ Riverunits
Twin
Twin Room - Boesmankers @ Riverunits
Double
Double Room - Maartblom @ Riverunits
Twin
Twin Room - Kamer 4
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Twin
Twin Room - Kamer 3
Room
Single Room - Kapokbossie @ Riverunits

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x