Melina's House

Kato Stalos
Melina's House Öne Çıkan Resim
Melina's House Dış Mekan
Melina's House Dış Mekan
Melina's House Dış Mekan
Melina's House Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Melina's House
Kato Stalos , Kato Stalos

Melina's House konaklamanızda Hanya bölgesinde, Platanias Meydanı ile 4,3 km (2,6 mi) ve Hrissi Akti Plajı ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan daire Hanya Deniz Feneri ile 10,1 km (6,3 mi) ve Hanya Merkez Pazarı ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere genel oturma odası, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire
Superior
Superior Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x