Melidonia Suites

Cyclades Adaları, Akrotiri
Melidonia Suites Öne Çıkan Resim
Melidonia Suites Dış Mekan
Melidonia Suites Dış Mekan
Melidonia Suites Dış Mekan
Melidonia Suites Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Melidonia Suites
Main Faros Road Akrotiri Cyclades Adaları, Akrotiri

Melidonia Suites misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Perissa Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Kamari Plajı ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Honeymoon Suite with Private Pool and Caldera View
Superior
Superior Suite with Loft with Caldera View and Private Pool
Melidonia
Melidonia Villa with Caldera View and Private Pool
Master
Master Suite with Caldera View and Private Pool
Honeymoon
Honeymoon Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Caldera View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x