Melasti Kuta Bungalows & Spa

Lesser Sunda Islands, Kuta
Melasti Kuta Bungalows & Spa Genel
Melasti Kuta Bungalows & Spa Genel
Melasti Kuta Bungalows & Spa Genel
Melasti Kuta Bungalows & Spa Genel
Melasti Kuta Bungalows & Spa Genel
Image More +74 fotoğraf
Melasti Kuta Bungalows & Spa
Jl. Kartika Plaza (Dewi Sartika) Lesser Sunda Islands, Kuta

Melasti Kuta Bungalows & Spa misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Paradiso Bowling ve Bilardo Merkezi ve Kuta Plajı yakınında. Bu plaj olan resort otel Legian Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Seminyak Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Melasti Restaurant restoranı Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 139 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x