Mekong Daniel Bungalow

Güney Vietnam, Can Tho
Mekong Daniel Bungalow Genel
Mekong Daniel Bungalow Genel
Mekong Daniel Bungalow Genel
Mekong Daniel Bungalow Genel
Mekong Daniel Bungalow Öne Çıkan Resim
Image More +134 fotoğraf
Mekong Daniel Bungalow
QL 61C Cai Rang Güney Vietnam, Can Tho

Mekong Daniel Bungalow misafirlere Can Tho (Phong Dien) bölgesinde, Truc Lam Phuong Nam Zen Monastery ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede ve Cai Rang Yüzer Pazarı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vincom Plaza Xuan Khanh Alışveriş Merkezi ile 6,7 mi (10,8 km) ve Cai Khe Ticaret Merkezi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 9 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Bungalov
Room
Superior Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x