Mekhtar Accomodation

Buxoro
Mekhtar Accomodation Öne Çıkan Resim
Mekhtar Accomodation
Sulaymon Murodov St., Samarkanskiy, 86 Second Floor , Buxoro

Buhara bölgesindeki Mekhtar Accomodation konaklamanızda, Church of the Archangel Michael ve Chor-Minor ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Char Minar ile 1 mi (1,7 km) ve Markaziy Stadyum-Bukhoro ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x