Mek Kiri River Kwai Resort

Orta Tayland, Thong Pha Phum
Mek Kiri River Kwai Resort Genel
Mek Kiri River Kwai Resort Genel
Mek Kiri River Kwai Resort Genel
Mek Kiri River Kwai Resort Genel
Mek Kiri River Kwai Resort Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Mek Kiri River Kwai Resort
24/2, 323 Highway Moo 5, Ta-Kanoon Ban Hin Laem Orta Tayland, Thong Pha Phum

Thong Pha Phum bölgesindeki Mek Kiri River Kwai Resort misafirlere denize sıfır, Khwae Noi River ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Hin Dat Kaplıcaları ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Erawan Ulusal Parkı ile 25,3 mi (40,7 km) ve Sai Yok Yai Şelalesi ile 21,2 mi (34,2 km) mesafede.

Rim Kwai Restaurant, Mek Kiri River Kwai Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Raft Room
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x