Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II

Old Town Dali
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II Öne Çıkan Resim
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II Dış Mekan
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II İç Mekan
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II Kahvaltı
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II
No.35, Gantong Villa, Shangmo Village Guanyintang , Old Town Dali

Meili Xiangyue Simi Jiayuan Resort II misafirlere Dali (Dali Şehri) bölgesinde, Dali Wenxian Road ve Dali University ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Güney Kapısı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Zhonghe Zirvesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x