Megg's Place Kisumu

Kisumu
Megg's Place Kisumu Öne Çıkan Resim
Megg's Place Kisumu Dış Mekan
Megg's Place Kisumu Dış Mekan
Megg's Place Kisumu Oda Düzeni
Megg's Place Kisumu Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Megg's Place Kisumu
Kakamega Rd , Kisumu

Megg's Place Kisumu konaklamanızda Kisumu bölgesinde, The West End Alışveriş Merkezi ile 16,1 km (10 mi) ve Kisumu Impala Sanctuary ile 16,6 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Victoria Gölü ile 16,6 km (10,3 mil) ve Kisumu Saat Kulesi ile 18,5 km (11,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı Megg's Cafe misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 8 odasında evinizin konforunu yaşayın. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x