Meeru Island Resort & Spa

Kuzey Male Mercan Adası, Meerufenfushi
Meeru Island Resort & Spa Genel
Meeru Island Resort & Spa Genel
Meeru Island Resort & Spa Genel
Meeru Island Resort & Spa Genel
Meeru Island Resort & Spa Genel
Image More +123 fotoğraf
Meeru Island Resort & Spa
North Male' Atoll Kuzey Male Mercan Adası, Meerufenfushi

Meeru Island Resort & Spa konaklamanızda Meerufenfushi bölgesinde, plajda, Maldives Islamic Centre ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ve Ulusal Müze ile aynı bölgededir.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Meeru Cafe' yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan 6 bar/dinlenme salonu, 3 plaj barı ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 284 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçeli
Villa,
Villa, Plaj Kenarı
Villa,
Villa, Okyanusa Sıfır
Room
Villa, Jakuzi, Deniz Üstü
Room
Villa, Jakuzi, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x