Medousa Bistrot & Suites

Doğu Sicilya, Taormina
Medousa Bistrot & Suites Genel
Medousa Bistrot & Suites Genel
Medousa Bistrot & Suites Genel
Medousa Bistrot & Suites Öne Çıkan Resim
Medousa Bistrot & Suites Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Medousa Bistrot & Suites
1 Via Sesto Pompeo Doğu Sicilya, Taormina

Medousa Bistrot & Suites konaklamanızda, Taormina merkezinde, Corso Umberto ve Porta di Catania Alışveriş Merkezi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Piazza del Duomo ile 0,2 km (0,2 mi) ve Parco Duca di Cesaro ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Bistrot ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçeli
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçeli
Room
Design Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x