Medewi Beach Inn

Lesser Sunda Islands, Medewi
Medewi Beach Inn Genel
Medewi Beach Inn Genel
Medewi Beach Inn Öne Çıkan Resim
Medewi Beach Inn Dış Mekan
Medewi Beach Inn Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Medewi Beach Inn
Jl. Pantai Medewi Lesser Sunda Islands, Medewi

Pekutatan bölgesindeki Medewi Beach Inn misafirlere Medewi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pura Rambut Siwi Hindu Tapınağı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Pengeragoan Plajı ile 13,9 km (8,7 mi) ve Jembrana Plajı ile 18 km (11,2 mi) mesafede.

Yemek servisi için Medewi Beach Inn ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x