Meaglent Hotel

Adentan
Meaglent Hotel Genel
Meaglent Hotel Genel
Meaglent Hotel Genel
Meaglent Hotel Öne Çıkan Resim
Meaglent Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Meaglent Hotel
1 Pantang Road Adenta , Adentan

Adentan bölgesindeki Meaglent Hotel misafirlere banliyöde, Lakeside Marina Park ve Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Madina Pazarı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Meaglent Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Presidential Süit
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x