me and all hotel Ulm

Ulm
me and all hotel Ulm Genel
me and all hotel Ulm Genel
me and all hotel Ulm Genel
me and all hotel Ulm Genel
me and all hotel Ulm Genel
Image More +31 fotoğraf
me and all hotel Ulm
Bahnhofplatz 7 , Ulm

Me and all hotel Ulm misafirlere Ulm merkezinde, Brotkultur Müzesi ve Schwörhaus ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Danube River ile 1,3 mi (2,1 km) ve Zeughaus ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

147 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve canlı bitki duvarı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Shower)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x