Mayyun Hotel 105

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Mayyun Hotel 105 Öne Çıkan Resim
Mayyun Hotel 105 Dış Mekan
Mayyun Hotel 105 İç Mekan
Mayyun Hotel 105 Kahvaltı
Mayyun Hotel 105 Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Mayyun Hotel 105
King Fahd Road Behind The Immigration Department Orta Suudi Arabistan, Riyad

Mayyun Hotel 105 misafirlere Riyad (Al Murabba) bölgesinde, Al-Mubarak Hastanesi ve İç İşleri Bakanlığı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Batha Pazarı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x