Mayweather Suites

Ruaka
Mayweather Suites Genel
Mayweather Suites Öne Çıkan Resim
Mayweather Suites Dış Mekan
Mayweather Suites Dış Mekan
Mayweather Suites Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Mayweather Suites
Limuru road , Ruaka

Ruaka bölgesindeki Mayweather Suites konaklamanızda, Banana Hill Art Gallery ve Two Rivers Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Mayweather Suites misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x