Maya Playa

Visayan Adaları, Panglao
Maya Playa Genel
Maya Playa Öne Çıkan Resim
Maya Playa Dış Mekan
Maya Playa Dış Mekan
Maya Playa Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Maya Playa
Panglao Shores Resort Rd Visayan Adaları, Panglao

Panglao bölgesindeki Maya Playa, Alona Plajı ve Dumaluan Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu golf dostu otel Hinagdanan Mağarası ile 9,9 km (6,1 mi) ve Virgin Adası ile 10,4 km (6,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Teras
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x