Maya Gleetour Hotel Wuhan

Wuchang
Maya Gleetour Hotel Wuhan Genel
Maya Gleetour Hotel Wuhan Genel
Maya Gleetour Hotel Wuhan Genel
Maya Gleetour Hotel Wuhan Genel
Maya Gleetour Hotel Wuhan Genel
Image More +74 fotoğraf
Maya Gleetour Hotel Wuhan
NO.218 Huan Le Avenue HongShan District , Wuchang

Maya Gleetour Hotel Wuhan misafirlere Wuhan (Hongshan) bölgesinde, Happy Valley Wuhan ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wuhan the Second Yangtze River Bridge ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Wuhan University of Technology ile 3,5 mi (5,6 km) ve East Lake Scenic Area ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 215 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x