Maya Boutique Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Maya Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Maya Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Maya Boutique Hotel & Spa Kahvaltı
Maya Boutique Hotel & Spa Kahvaltı
Maya Boutique Hotel & Spa Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Maya Boutique Hotel & Spa
20 Dao Duy Tu Hoan Kiem Dist. Kuzey Vietnam, Hanoi

Maya Boutique Hotel & Spa size Hanoi merkezinde, Ta Hien Sokağı ve Hoan Kiem Gölü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x