Maya Bella Downtown Hotel

San Ignacio
Maya Bella Downtown Hotel Genel
Maya Bella Downtown Hotel Öne Çıkan Resim
Maya Bella Downtown Hotel Dış Mekan
Maya Bella Downtown Hotel İç Mekan
Maya Bella Downtown Hotel Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Maya Bella Downtown Hotel
36 Burns Avenue , San Ignacio

San Ignacio bölgesindeki Maya Bella Downtown Hotel misafirlere iskele üstünde, San Ignacio Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cahal Pech Maya Harabeleri ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Xunantunich ile 12,3 km (7,7 mil) ve Maya Biyosfer Koruma Alanı ile 12,6 km (7,8 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 14 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
City Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Double Room
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Buzdolabı, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x