May Altafulla Beach Boutique Hotel

Costa Daurada, Altafulla
May Altafulla Beach Boutique Hotel Genel
May Altafulla Beach Boutique Hotel Genel
May Altafulla Beach Boutique Hotel Genel
May Altafulla Beach Boutique Hotel Genel
May Altafulla Beach Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
May Altafulla Beach Boutique Hotel
Camí del Prat, 58-60 Costa Daurada, Altafulla

May Altafulla Beach Boutique Hotel misafirlere Altafulla bölgesinde, plaj yakınında, Altafulla Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Dels Munts Roman Villa Harabeleri ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel PortAventura World Lunaparkı ile 16,8 mi (27 km) ve Karting Altafulla Go-kart Pisti ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pinxo & Brasa May Altafulla Beach Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 45-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Premium
Premium Oda
Comfort
Comfort Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Presidential
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x