MaxRealty24 Michurinskij 31

Ramenki
MaxRealty24 Michurinskij 31 Öne Çıkan Resim
MaxRealty24 Michurinskij 31 Dış Mekan
MaxRealty24 Michurinskij 31 Oda Düzeni
MaxRealty24 Michurinskij 31 Oda Düzeni
MaxRealty24 Michurinskij 31 Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
MaxRealty24 Michurinskij 31
Michurinskij Prospect 31k3 , Ramenki

Moskova (Ramenki) bölgesindeki MaxRealty24 Michurinskij 31 misafirlere Moskova Devlet Üniversitesi ve Büyük Moskova Sirki ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Kremlin ile 7,5 mi (12,1 km) ve Kızıl Meydan ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

Dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x