Maxim Hotel

Peschiera Borromeo
Maxim Hotel Genel
Maxim Hotel Öne Çıkan Resim
Maxim Hotel Dış Mekan
Maxim Hotel Dış Mekan
Maxim Hotel Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Maxim Hotel
Via Turati 2 , Peschiera Borromeo

Peschiera Borromeo bölgesindeki Maxim Hotel misafirlere banliyöde, Idroscalo di Milano ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Novegro Sergi Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Milano Katedrali ile 8,1 mi (13,1 km) ve Piazza del Duomo ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, tekerlekli sandalye kullanımına uygun ve sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x