Maxi Hotel & Spa

Lesser Sunda Islands, Kuta
Maxi Hotel & Spa Genel
Maxi Hotel & Spa Genel
Maxi Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Maxi Hotel & Spa Dış Mekan
Maxi Hotel & Spa İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Maxi Hotel & Spa
Jl. Legian no. 83 A Lesser Sunda Islands, Kuta

Maxi Hotel & Spa misafirlere Kuta merkezinde, Legian Alışveriş Caddesi ve Poppies Lane II Alışveriş Bölgesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Legian Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Maxi Restaurant and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Family Room 3)
Deluxe
Deluxe Oda (Super Deluxe Room)
Family
Family Oda (Family Room 4)
Room
Standard Oda
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x