Mawadee Island Resort

Orta Tayland, Cha-am
Mawadee Island Resort Öne Çıkan Resim
Mawadee Island Resort Dış Mekan
Mawadee Island Resort Dış Mekan
Mawadee Island Resort Kahvaltı
Mawadee Island Resort Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Mawadee Island Resort
12 Soi Cha am 31 Orta Tayland, Cha-am

Cha-am bölgesindeki Mawadee Island Resort konaklamanızda, Cha-am Plajı ve Cha-am Orman Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cha-Am Güney Plajı ile 3,1 mi (4,9 km) ve Cha Am Hastanesi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Mawadee Island Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Two-Bedroom House
Room
Three-Bedroom House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x