Maulik Mansion Resort

Garjia
Maulik Mansion Resort Genel
Maulik Mansion Resort Genel
Maulik Mansion Resort Genel
Maulik Mansion Resort Genel
Maulik Mansion Resort Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Maulik Mansion Resort
Dhikuli Jim corbett National Park , Garjia

Ramnagar bölgesindeki Maulik Mansion Resort misafirlere milli parkta, Garija Tapınağı ve Corbett Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dhangarhi Müzesi ile 5 mi (8,1 km) ve Mandal River ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ramnagar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4200 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Room with Bathtub
Oda
Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Room With Jacuzzi
Room
Luxury Suite with Plunge Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x