Maui Palms

Mercan Kıyısı, Tagaqe
Maui Palms Genel
Maui Palms Genel
Maui Palms Genel
Maui Palms Öne Çıkan Resim
Maui Palms Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Maui Palms
Lot 15 Maui Bay Rd. Coral Coast Mercan Kıyısı, Tagaqe

Maui Palms misafirlere Korolevu bölgesinde, plaj yakınında, Namatakula Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede ve Kula Eko Parkı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rivers Fiji ile 14,6 mi (23,5 km) ve Lawaqa Parkı ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Banyolarda ayrı küvet ve duş vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa (Beachfront Honeymooner)
Room
Villa (Ocean Treasure)
Room
Villa (Tropical Paradise)
Room
Villa (Pacific Romance)
Room
Standard Oda (Ocean View Room )
Room
Oda (Garden View Room)
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x