Master Hotel Domodedovo

Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon
Master Hotel Domodedovo İç Mekan
Master Hotel Domodedovo Oda Düzeni
Master Hotel Domodedovo Oda Düzeni
Master Hotel Domodedovo Oda Düzeni
Master Hotel Domodedovo Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Master Hotel Domodedovo
Ulitsa Shebantsevo 2A Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon

Shebantsevo bölgesindeki Master Hotel Domodedovo konaklamanızda, Domodedovo Tarih ve Sanat Müzesi ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Evrensel Spor Merkezi ile 15,9 mi (25,6 km) ve Podolsky Ulusal Tarih Müzesi ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

25 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x