Massive Villa Brawa in Canggu

Lesser Sunda Islands, Tibubeneng
Massive Villa Brawa in Canggu Öne Çıkan Resim
Massive Villa Brawa in Canggu Dış Mekan
Massive Villa Brawa in Canggu Dış Mekan
Massive Villa Brawa in Canggu Yerinde Yemek
Massive Villa Brawa in Canggu Yerinde Yemek
Image More +48 fotoğraf
Massive Villa Brawa in Canggu
Jl. Pantai Berawa, Gang Bima, Berawa Kuta Utara Lesser Sunda Islands, Tibubeneng

Bu villa konaklamanızda Canggu bölgesinde, Restoranlar Sokağı ile 5,9 km (3,7 mi) ve Seminyak Meydanı ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Legian Plajı ile 9,9 km (6,2 mil) ve Tanah Lot ile 11,3 km (7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x