Masseria Ospitale

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Masseria Ospitale Genel
Masseria Ospitale Genel
Masseria Ospitale Genel
Masseria Ospitale Genel
Masseria Ospitale Genel
Image More +51 fotoğraf
Masseria Ospitale
S.P. 131 Lecce-Torre Chianca km 4,5 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki Masseria Ospitale konaklamanızda "Woods and Marshes Rauccio" Bölgesel Doğa Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Chianca Kulesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Torre Chianca Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Chiesa dei Santi Nicolo e Cataldo ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı Masseria Osteria misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde ayrıca bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Stüdyo Süit, Küçük Mutfak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Avlu Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x