Masseria Lama D'Impisa

Itria Valley, Fasano
Masseria Lama D'Impisa Öne Çıkan Resim
Masseria Lama D'Impisa Dış Mekan
Masseria Lama D'Impisa Dış Mekan
Masseria Lama D'Impisa Dış Mekan
Masseria Lama D'Impisa Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Masseria Lama D'Impisa
Contrada Fascianello,43 Itria Valley, Fasano

Fasano bölgesindeki Masseria Lama D'Impisa misafirlere kırsal bölgede, Museo della Casa alla Fasanese Müzesi ve Zoosafari Hayvanat Bahçesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Calette del Capitolo ile 4,9 mi (8 km) ve Lido Porto Giardino ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Küçük Mutfak
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x