Masseria Castelluzzo

Itria Valley, Ceglie Messapica
Masseria Castelluzzo Öne Çıkan Resim
Masseria Castelluzzo Dış Mekan
Masseria Castelluzzo Dış Mekan
Masseria Castelluzzo Dış Mekan
Masseria Castelluzzo Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Masseria Castelluzzo
Strada Provinciale 26 Km 1600 Itria Valley, Ceglie Messapica

Masseria Castelluzzo misafirlere Ceglie Messapica bölgesinde, banliyöde, Emilio Notte Müzesi ve Ceglie Messapica Kalesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Vecchia Meydanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Ducal Kalesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x