Masseria Belvedere

Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Lizzano
Masseria Belvedere Genel
Masseria Belvedere Genel
Masseria Belvedere Genel
Masseria Belvedere Öne Çıkan Resim
Masseria Belvedere Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Masseria Belvedere
Strada Provinciale, 125 Primitivo Di Manduria Şarap Bölgesi, Lizzano

Lizzano bölgesindeki Masseria Belvedere misafirlere kırsal bölgede, Madonna di Pasano Tapınağı ve Madonna del Rosario Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Torricella Kalesi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Madonna delle Grazie Kilisesi ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ristorante Belvedere restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 200 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Lizzano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x