Mass Paradise Hotel

Aqaba
Mass Paradise Hotel Öne Çıkan Resim
Mass Paradise Hotel Dış Mekan
Mass Paradise Hotel Dış Mekan
Mass Paradise Hotel Dış Mekan
Mass Paradise Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Mass Paradise Hotel
Behind Al Rawaq Market , Aqaba

Mass Paradise Hotel misafirlere Aqaba merkezinde, Şerif Hüseyin bin Ali Camisi ve Palm Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Berenice Beach Club ile 8 mi (12,9 km) ve Aqaba Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 108 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Stüdyo Süit
Family
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Süit
Traditional
Traditional Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x