Masia Heredad La Boquilla

Enguera
Masia Heredad La Boquilla Genel
Masia Heredad La Boquilla Genel
Masia Heredad La Boquilla Genel
Masia Heredad La Boquilla Genel
Masia Heredad La Boquilla Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Masia Heredad La Boquilla
Carretera de Mogante a Navalon s/n , Enguera

Masia Heredad La Boquilla misafirlere Enguera bölgesinde, dağda, Bodega El Angosto ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede ve Pou Clar ile 23,4 mi (37,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Plaza del Espanoleto ile 25,5 mi (41,1 km) ve Almudín Müzesi ile 26,5 mi (42,6 km) mesafede.

Kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Enguera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x