Masia Can Canyes & Spa

Penedes Şarap Bölgesi, Sant Llorenc d'Hortons
Masia Can Canyes & Spa Genel
Masia Can Canyes & Spa Genel
Masia Can Canyes & Spa Genel
Masia Can Canyes & Spa Genel
Masia Can Canyes & Spa Genel
Image More +66 fotoğraf
Masia Can Canyes & Spa
Camí de Can Canyes s/n Penedes Şarap Bölgesi, Sant Llorenc d'Hortons

Sant Llorenc d'Hortons bölgesindeki Masia Can Canyes & Spa konaklamanızda Salt de Can Rimundet ve Agusti Torello Mata Şaraphanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Montserrat Manastırı ile 22,2 mi (35,8 km) ve Castillo de Gelida Kalesi ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve plazma televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Colomar)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Padrina)
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x