Mashobra Greens

Kuzey Himalaya, Mashobra
Mashobra Greens Genel
Mashobra Greens Genel
Mashobra Greens Genel
Mashobra Greens Genel
Mashobra Greens Genel
Image More +53 fotoğraf
Mashobra Greens
Village Shipur Mashobra Shimla, Himachal Pradesh 171007 Kuzey Himalaya, Mashobra

Shimla bölgesindeki Mashobra Greens konaklamanızda, Hip Hip Hurray Amusement Park ve Kotkhai Palace ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Craignano Doğa Parkı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Lakkar Kapalı Çarşısı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x