Mas Nur Sitges

Penedes Şarap Bölgesi, Canyelles
Mas Nur Sitges Öne Çıkan Resim
Mas Nur Sitges Dış Mekan
Mas Nur Sitges Dış Mekan
Mas Nur Sitges Dış Mekan
Mas Nur Sitges Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Mas Nur Sitges
Plaza Valls 1 Penedes Şarap Bölgesi, Canyelles

Canyelles bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda Ribes Kalesi ve J.B. Berger Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu tatil evi Sitges Sahil Şeridi ile 9,7 mi (15,6 km) ve Castelldefels Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Villa, Birden Çok Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x