Mas Les Vieux Chenes

Provence (bölge), Lambesc
Mas Les Vieux Chenes Genel
Mas Les Vieux Chenes Genel
Mas Les Vieux Chenes Öne Çıkan Resim
Mas Les Vieux Chenes Dış Mekan
Mas Les Vieux Chenes Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Mas Les Vieux Chenes
140 Ancien Chemin de Berre Provence (bölge), Lambesc

Lambesc bölgesindeki Mas Les Vieux Chenes misafirlere kırsal bölgede, Zoo Barben Hayvanat Bahçesi ve La Barben Şatosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Luberon Masifi ile 30,2 mi (48,6 km) ve Le Village des Automates ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Méditerranée)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Manoir)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Romance)
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x