Mas Les Filaos B&B

Route De La Lavande, Carpentras
Mas Les Filaos B&B Genel
Mas Les Filaos B&B Genel
Mas Les Filaos B&B Genel
Mas Les Filaos B&B Öne Çıkan Resim
Mas Les Filaos B&B Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Mas Les Filaos B&B
810 Route De Caromb Route De La Lavande, Carpentras

Carpentras bölgesindeki Mas Les Filaos B&B misafirlere tarihi bölgede, Domaine de Marotte ve Le Chateau la Croix des Pins 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mont Ventoux ile 20,5 mi (33 km) ve Auberge du Vin ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Table d'Hôtes, Mas Les Filaos B&B misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 17 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Sigara İçilmez, Teras (L'Olivier)
Apart
Apart Daire, Teras (Le Neslier)
Apart
Apart Daire, Teras (Le Laurier)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x