Mas de Provence en Riviera

Nice Semti, La Roquette-sur-Var
Mas de Provence en Riviera Genel
Mas de Provence en Riviera Genel
Mas de Provence en Riviera Öne Çıkan Resim
Mas de Provence en Riviera Dış Mekan
Mas de Provence en Riviera Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Mas de Provence en Riviera
6495 Route de Levens Nice Semti, La Roquette-sur-Var

La Roquette-sur-Var bölgesindeki Mas de Provence en Riviera konaklamanızda, Fransız Alpleri Bölge Tabiat Parkı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Promenade des Anglais ile 20,2 mi (32,6 km) ve Allianz Riviera ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Mas de Provence en Riviera misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda bulunur ve Mısır pamuklu çarşaf takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x