Marzi Boutique Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nerantza
Marzi Boutique Hotel Genel
Marzi Boutique Hotel Genel
Marzi Boutique Hotel Genel
Marzi Boutique Hotel Genel
Marzi Boutique Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Marzi Boutique Hotel
Tsaldari p. 13 Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nerantza

Marzi Boutique Hotel misafirlere Velo-Vocha bölgesinde, plajda ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kalamia Beach ile 10 mi (16,1 km) ve Corinth Tarih ve Folklore Müzesi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x