Marriott Virginia Beach Oceanfront

Virginias, Virginia Beach
Marriott Virginia Beach Oceanfront Genel
Marriott Virginia Beach Oceanfront Genel
Marriott Virginia Beach Oceanfront Genel
Marriott Virginia Beach Oceanfront Öne Çıkan Resim
Marriott Virginia Beach Oceanfront Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Marriott Virginia Beach Oceanfront
4201 Atlantic Ave Virginias, Virginia Beach

Marriott Virginia Beach Oceanfront size Virginia Beach (Northeast Virginia Beach) bölgesinde, Virginia Beach Boardwalk yakınında ve Seabreeze Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Virginia Beach Şehir Merkezi ile 11,3 mi (18,1 km) ve Sandbridge Plajı ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Füzyon mutfak alanında uzman olan Orion's Roof yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 3 restoran var. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 305 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Virginia Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10738 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Panoramic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Okyanusa Sıfır
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x